Upgrade verlichting Yacht
Ontdek onze high-end verlichtingsupgrade voor luxe jachten, met hoog CRI daglichtlampen, stuurhut en trapverlichting, en geavanceerde pulse dimmers voor een uitzonderlijke vaarervaring.
luxe jacht, verlichtingsupgrade, hoog CRI daglichtlampen, stuurhut verlichting, trapverlichting, pulse dimmers, spots vervangen, op maat gemaakte verlichting, vaarervaring
1050
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1050,bridge-core-3.1.9,qi-blocks-1.3.1,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode_popup_menu_push_text_top,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-30.6.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode-portfolio-single-template-6,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-371
Portfolio

Upgrade verlichting Yacht

Verlichting upgrade voor jachten

Upgrade verlichting Jacht

Verlichtingsupgrade voor Jacht.

 

In dit project hebben we een high-end verlichtingsupgrade uitgevoerd voor een luxe jacht. We hebben hoog CRI daglichtlampen geïnstalleerd in het interieur, de stuurhut en voor de trapverlichting. Hierdoor heeft het jacht nu een prachtige, heldere en natuurlijke verlichting die zorgt voor een aangename sfeer aan boord. Bovendien zijn alle spots vervangen om de algehele verlichtingskwaliteit te verbeteren.

 

Als onderdeel van de upgrade hebben we ook al het schakelmateriaal vervangen door pulse dimmers. Deze geavanceerde dimmers zorgen voor een soepele en naadloze regeling van de verlichtingsintensiteit, waardoor de eigenaren van het jacht de perfecte sfeer kunnen creëren voor elke gelegenheid.

 

Dit project benadrukt onze expertise in het leveren van op maat gemaakte verlichtingsoplossingen voor luxe jachten. Met onze aandacht voor detail en het gebruik van de nieuwste technologieën, streven wij ernaar om de hoogste kwaliteitsnormen te handhaven en een uitzonderlijke vaarervaring te bieden.

 

Klik hier voor meer informatie

Category
Verlichting