Detailing
Laat je inspireren door mijn werk en ontdek wat ik voor jou kan betekenen
led verlichting, installatie, camper elektra, polijsten, detailing, sterrenhemels
1629
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1629,bridge-core-2.8.8,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-27.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-371

Detailing

Laat ons jouw auto tot in de kleinste details verzorgen en herontdek de schoonheid van jouw auto.

 

CAR DETAILING

Ervaar de ultieme verzorging voor jouw auto en geniet van een heerlijk nieuw gevoel, ongeëvenaarde uitstraling en jarenlange bescherming.

Detailing is het proces van het grondig reinigen, polijsten en beschermen van een voertuig om het in topconditie te houden en de esthetische uitstraling te verbeteren. Dit omvat het verwijderen van vuil, vlekken, krassen en andere onvolkomenheden, het aanbrengen van wax en coating om de lak te beschermen, en het reinigen en verzorgen van het interieur van het voertuig.
Detailing is de ultieme manier om jouw auto in topvorm te houden en te laten stralen als nooit tevoren.

Details maken het verschil

Net als nieuw uit de showroom

Wij streven ernaar uw auto zo mooi mogelijk te maken met een op maat gemaakte behandeling. Na een persoonlijke beoordeling, rekening houdend met factoren zoals autotype, leeftijd, staat en laksoort, bieden we een vrijblijvende offerte aan zonder vaste prijzen. Neem contact op voor een afspraak en maatwerkadvies.

- Meer info: Onze detailing pakketten

Detailing pakketten

Ontdek welk pakket het beste bij jou past

 

Wij bieden een exclusieve autoverzorging die verder gaat dan alleen poetsen. Detailing is de methode om problemen met de autolak bij de bron aan te pakken. Onze expertise in premium car detailing zorgt ervoor dat jouw auto minutieus wordt behandeld om de glans en reflectie van de autolak te herstellen. Door gebruik te maken van hoogwaardige producten op de markt, bieden wij de best mogelijke bescherming voor uw kostbare auto. Onze passie voor auto’s zorgt ervoor dat jouw auto in goede handen is en stralend de weg op gaat.

- Pakket: Premium detailing

PAKKET: PREMIUM DETAILING

Een verzorgde, schone en frisse auto

 

Duur behandeling: Een dagdeel

Vanaf: €350 excl. 21% BTW

 

Dit premium detailpakket omvat een lichte 1 stap lakbehandeling die de glans van uw auto aanzienlijk zal herstellen en lichte lakdefecten zal verminderen. De focus ligt op het herstellen van glans. Dit pakket is een uitstekende instapbehandeling en wordt sterk aanbevolen voor auto’s die net hun natuurlijke glans hebben verloren. Na deze behandeling zal de auto er weer zijn frisse glans terug krijgen en zal de auto worden voorzien van een uiterst Hydro fobische sealant of eventueel een keramische coating van Gyeon voor extra duurzaamheid.

 

Wij zorgen ervoor dat uw auto er van binnen net zo schoon en fris uitziet als van buiten, met behulp van hoogwaardige producten en technieken.

Exterieur

Denk aan het toepassen van snow-foam, zorgvuldig handmatig wassen, reinigen van deurstijlen, uitvoeren van chemische reiniging, kleibehandeling, eenfasepolijsten, voeding en conditionering van kunststof onderdelen. Daarnaast worden de banden voorzien van een dressing en wordt uw auto afgewerkt met een duurzame sealant of Gyeon keramische coating.
Zo krijgt uw auto de ultieme behandeling voor een schitterend en langdurig resultaat.

Interieur

Wij start met een zorgvuldige stofzuigbeurt van het gehele interieur, waarna we de deurpanelen en het dashboard zorgvuldig reinigen. Vervolgens behandelen we de kunststof onderdelen, waardoor ze er weer als nieuw uitzien en hun oorspronkelijke kleur terugkrijgen. Hierna zorgen we voor perfect schone ramen aan de binnenzijde van uw voertuig. Tot slot brengen we een verfrissende geur aan, zodat u kunt genieten van een opgefrist en aangenaam interieur.

- Pakket: Ultimate detailing

PAKKET: Ultimate DETAILING

Minimaal 70% van de waskrassen worden verwijderd.

 

Duur behandeling: 1 tot 2 dagen

Vanaf: €475 excl. 21% BTW

 

Het Ultimate Detailpakket biedt ten opzichte van de Premium detailing een intensievere 1 stap polijstmethode waarbij de nadruk ligt op (was)krassen verwijdering. Ideaal voor auto’s die iets meer aandacht verdienen. 

 

Met de 1-staps polijstmethode zullen zelfs de meest hardnekkige lakbeschadigingen verdwijnen. Minstens 70% van de waskrassen (swirls) zal verdwenen zijn. Niet alleen zal de glans weer geheel hersteld worden, maar ook de originele kleur en metallic komen terug in de lak.

Dit pakket wordt sterk aanbevolen voor auto’s die hun natuurlijke glans hebben verloren. Na deze behandeling zal de auto er weer zijn frisse glans terug krijgen, waskrassen minimaal 70% gereduceerd en zal de auto worden voorzien van een uiterst Hydro fobische sealant of eventueel een keramische coating van Gyeon voor extra duurzaamheid.

Interieur

Ultimate detailing

We beginnen met het grondig stofzuigen van het interieur, waarna de deurpanelen en cockpit worden afgenomen. De kunststof delen worden gevoed en teruggebracht naar de oorspronkelijke kleur. Daarna worden alle ramen aan de binnenkant schoongemaakt. Als laatste wordt er een frisse geur aangebracht.

Exterieur

Ultimate detailing

Auto detailing is een intensieve behandeling voor het voertuig, bestaande uit snow-foam, handwassen, schoonmaken van de deursponningen, chemisch reinigen, kleien, 1 stap polijsten, voeden en conditioneren van plastic delen, aanbrengen van tyre dressing en sealant of Gyeon ceramic coating.

- Pakket: Prestige detailing

PAKKET: Prestige DETAILING

Minimaal 70% van de waskrassen worden verwijderd.

 

Duur behandeling: 2 dagen

Vanaf: €725 excl. 21% BTW

 

Met het Prestige Detailpakket wordt er gewerkt aan het creëren van een sublieme afwerking, beginnend bij het grove werk. In slechts twee stappen polijsten wij uw voertuig tot bijna fabrieksnieuw, waarbij we eerst de auto grof polijsten om meer dan 90% van de waskrassen en meer dan 65% van de zogenoemde RDS (random deeper scratches) te verwijderen. Het resultaat is verbluffend: een auto die eruitziet als nieuw en straalt als nooit tevoren. Het Prestige Detailpakket is een ware wellnessbehandeling voor uw voertuig.

Interieur

Ultimate detailing

We beginnen met het grondig stofzuigen van het interieur, waarna de deurpanelen en cockpit worden afgenomen. De kunststof delen worden gevoed en teruggebracht naar de oorspronkelijke kleur. Daarna worden alle ramen aan de binnenkant schoongemaakt. Als laatste wordt er een frisse geur aangebracht.

Exterieur

Ultimate detailing

Auto detailing is een intensieve behandeling voor het voertuig, bestaande uit snow-foam, handwassen, schoonmaken van de deursponningen, chemisch reinigen, kleien, 1 stap polijsten, voeden en conditioneren van plastic delen, aanbrengen van tyre dressing en sealant of Gyeon ceramic coating.

- Pakket: Concours detailing

PAKKET: CONCOURS DETAILING

MINIMAAL 70% VAN DE WASKRASSEN WORDEN VERWIJDERD.

 

Duur behandeling: Een dagdeel

Vanaf: €475 excl. 21% BTW

In de Exclusive detailbehandeling zullen wij minimaal een 3-staps polijstmethode uitvoeren om zelfs sterk verweerde lakken er prachtig uit te laten zien. Door deze methode zullen swirls een nagenoeg volledige correctie hebben en RDS ook wel ‘random deeper scratches’ zullen voor meer dan 85% uit de lak verwijderd worden. Eventueel kan op wens van de klant steenslag worden bijgewerkt voor een mooiere afwerking en/of diepere krassen handmatig worden verwijderd d.m.v. nat schuren van de krassen. De gehele laklaag zal een uiterst professionele keramische coating krijgen die d.m.v. 3 lagen wordt voorzien van een lakverzegeling (met garantiekaart) die uw auto minimaal 2 jaar moet beschermen.

Kleine details kunnen een groot verschil maken als het gaat om de uitstraling van een auto. Door aandacht te besteden aan de kleinste details, kan een auto er als nieuw uitzien, net als wanneer deze rechtstreeks uit de showroom komt.

Exterieur detailing

Tot in de naden

Exterieur detailing is een methode voor het reinigen en opknappen van de buitenkant van een voertuig. Het omvat het verwijderen van vuil en verontreinigingen. Vuil, stof, zand, vogelpoep, boomhars, insectenresten en andere verontreinigingen kunnen zich hechten aan de lak en na verloop van tijd schade veroorzaken, zoals krassen en vlekken.

- Meer info: Exterieur detailing

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Interieur detailing

Deep cleaning

Interieur detailing is een techniek waarbij het interieur van een voertuig tot in de puntjes wordt gereinigd en opgeknapt. Dit omvat niet alleen het verwijderen van vuil en vlekken, maar ook het diep reinigen en voeden van leer en kunststoffen, het conditioneren van het dashboard en de bekleding, het reinigen van de hemelbekleding en tapijten en het aanbrengen van een frisse geur.

- Meer info: Interieur detailing

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lakcorrectie

Polijsten in meerdere stappen

Polijsten is een techniek die wordt gebruikt om de lak van een auto te herstellen en te verbeteren. Deze techniek wordt gebruikt om krassen, swirls, oxidatie en andere oppervlaktefouten te verwijderen, waardoor de lak er weer als nieuw uitziet.

- Meer info: Lakcorrectie

Deze methode vergt deskundigheid, ervaring en kennis van de nieuwste technieken en producten, om zo de best mogelijke resultaten te bereiken. Maar het eindresultaat is het absoluut waard: een auto die er als nieuw uitziet en aanvoelt, met een langdurige bescherming tegen de invloeden van het weer, vuil en andere externe factoren.

Lakverzegeling

Langdurige bescherming

Hoogwaardige producten zijn ontwikkeld met behulp van geavanceerde technologieën en formules, en bevatten vaak ingrediënten van topkwaliteit die superieure prestaties en duurzame bescherming bieden. Bij het gebruik van hoogwaardige producten kunnen professionals en enthousiaste autoliefhebbers vertrouwen op een consistent en betrouwbaar resultaat.

- Meer info: Lakverzegeling

Hoogwaardige producten zijn ontwikkeld met behulp van geavanceerde technologieën en formules, en bevatten vaak ingrediënten van topkwaliteit die superieure prestaties en duurzame bescherming bieden. Bij het gebruik van hoogwaardige producten kunnen professionals en enthousiaste autoliefhebbers vertrouwen op een consistent en betrouwbaar resultaat.