Wie ben ik?
Leer meer over de achtergrond, ervaring en veelzijdige vaardigheden van onze werktuigbouwkundige specialist met een focus op verlichting, elektra en design. Ontdek waarom kwaliteit en creativiteit centraal staan in onze diensten.
werktuigbouwkundige, verlichting, elektra, design, ervaring, kwaliteit, creativiteit, specialist, luchtvaartsector, veelzijdige vaardigheden, one-stop solution, interieurontwerp, domoticasystemen, hoogwaardige CRI daglichtlampen
8
page-template-default,page,page-id-8,bridge-core-3.1.7,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode_popup_menu_push_text_top,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-371
Bryan Brokke

Wie ben ik?

Wie ben ik?

Als afgestudeerd werktuigbouwkundige met een focus op de luchtvaartsector, heb ik meer dan 12 jaar ervaring opgedaan binnen mijn vakgebied. Ik zet mijn expertise in waar anderen stoppen en hecht altijd belang aan kwaliteit boven kwantiteit. Ik werk met grote nauwkeurigheid en beschik over een uitgebreide en diverse kennis binnen mijn domein. Ik gebruik gecertificeerde materialen en voer assemblage en installatie uit volgens de richtlijnen. Je kunt rekenen op gegarandeerd vakmanschap.

One-stop solution

Door mijn brede scala aan interesses en hobby's, die variëren van techniek tot ontwerp en creativiteit, heb ik sinds 2009 een reeks vaardigheden opgebouwd die vaak verder gaan dan wat mijn klanten verwachten. Dankzij mijn veelzijdige ervaring kan ik me gemakkelijk aanpassen aan verschillende projecten en uitdagingen. Of het nu gaat om het ontwerpen van een lichtplan, het installeren van een domoticasysteem, of het bieden van fotografie- en webdesignservices, ik kan met trots zeggen dat ik een one-stop-shop ben voor een breed scala aan diensten.

Wat kun je van mij verwachten?

Je kunt rekenen op mijn overvloedige creativiteit, uitmuntend vakmanschap op maat, kant-en-klare elektrische oplossingen, op maat gemaakte verlichting, interieurontwerp, energiebesparing, gepersonaliseerde lichtplannen, installatie en afwerking, domoticasystemen, hoogwaardige CRI daglichtlampen, voertuigverlichting, (product)fotografie, webdesign, auto-detailing, e-commerce en nog veel meer!

Biografie

Bryan Brokke, geboren in 1992 in Amsterdam, toonde al op jonge leeftijd zijn ondernemersgeest en creativiteit. Op slechts 13 of 14-jarige leeftijd richtte hij een succesvol internetradiostation op, dat zich onderscheidde door een indrukwekkende groep van meer dan 30 DJ’s. Binnen een periode van 14 maanden wist hij een gemeenschap van 4.200 actieve leden op te bouwen, en genoot het radiostation duizenden unieke bezoekers per maand. Helaas dwongen de hoge licentiekosten van Sena & Buma/Stemra Bryan om zijn radiostation na 14 maanden te verkopen.

 

Gedreven door zijn passie voor innovatie, begon Bryan in 2009 met het ontwikkelen van LED-verlichting voor Vespa-scooters onder de naam VespaStyling. Geïnspireerd door de toen nog nieuwe en eerste generatie dagrijverlichting van Audi, creëerde hij een fantastisch product: de Audi-look dagrijverlichting voor Vespa’s. Al snel werd dit een groot succes in Nederland en België. Diverse scootergroothandels en klanten kochten de “Audi-look” Vespa knipperlichten die Bryan destijds volledig met de hand vervaardigde. Met meer dan 500 sets geleverd aan gerenommeerde groothandels en meer dan 100 sets ingebouwd in Vespa-scooters, kan Bryan met trots zeggen dat hij de uitvinder is van de Vespa LED-dagrijverlichting.

 

Toen Bryan 18 jaar oud werd, nam hij de grote stap om zelfstandig te gaan wonen in een appartement in Amsterdam Osdorp. Zijn ervaring met VespaStyling had hem al een solide basis van kennis opgeleverd op het gebied van LED-verlichting, domotica en afwerkingen. In zijn nieuwe appartement kon hij experimenteren met diverse soorten LED-verlichting en technologieën, waardoor hij zijn vaardigheden verder kon ontwikkelen en verfijnen. Op dat moment besefte hij dat hij zijn hobby wilde omzetten in een professionele carrière.

 

In 2014 besloten Bryan en zijn jongere broer, Mitchell Brokke, om hun horizon verder te verbreden door zich in te schrijven voor een voltijdse 3-jarige duale opleiding in Aalsmeer. Bryan koos ervoor om de opleiding Part-66 vliegtuigonderhoudstechnicus B.1 en Mechatronica te volgen bij de Fokker Aircraft bedrijfsschool in Aalsmeer. Hij was met name geïnteresseerd in de luchtvaartindustrie vanwege de hoge beveiligingseisen en de vereiste precisie op het hoogste niveau die de sector kenmerken. Door het combineren van zijn liefde voor technologie en zijn streven naar uitmuntendheid, zette Bryan zichzelf op het pad naar een veelbelovende toekomst in de luchtvaart- en technologie-industrie.