Wie ben ik?
Laat je inspireren door mijn werk en ontdek wat ik voor jou kan betekenen
led verlichting, installatie, camper elektra, polijsten, detailing, sterrenhemels
8
page-template-default,page,page-id-8,bridge-core-2.8.8,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-27.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-371
Bryan Brokke

Wie ben ik?

Wie ben ik?

Gediplomeerde werktuigbouwkundige richting luchtvaart. Met ruim 12 jaar ervaring binnen mijn vakgebied. Waar anderen stoppen ga ik verder met mijn expertises. Kwaliteit boven kwantiteit. Hoge precisie met ruime en brede kennis binnen mijn vakgebied. Gecertificeerde materialen en assemblage/installatie volgens voorschrift. Vakwerk gegarandeerd.

One-stop solution

One-stop wil zeggen; Een adres voor al jouw uiteenlopende werkzaamheden. Ik heb een zeer brede uiteenlopende interesses en hobbies. Ik heb mijzelf sinds 2009 kunnen ontwikkelen tot een niveau waarbij ik vaak verwachtingen kan overtreffen bij mijn klanten.

Wat kun je van mij verwachten?

Enorme dosis creativiteit, hoogste kwaliteit maatwerk, plug & play elektra oplossingen, eigen fabricaat verlichting, interieur design, energie besparing, lichtplan op maat, installaties en afwerking, domotica, hoog CRI daglicht lampen, voertuigen, (product)fotografie, webdesign, car detailing, e-commerce en meer!

Biografie

BRYAN BROKKE IS GEBOREN IN 1992 TE AMSTERDAM.

Op 13/14 jarige leeftijd heeft Bryan een internet radio station opgericht met meer dan 30 DJ’s, 4.200 geactiveerde leden in de afgelopen 14 maanden en duizenden unieke hits per maand. Door de snelle groei van het radio station liepen de licentie kosten van Sena & Buma/Stemra buiten proportie hoog op waardoor Bryan is genoodzaakt zijn internet radio station na 14 maanden te verkopen.

 

Bryan is in 2009 begonnen met LED verlichting voor Vespa scooters onder de naam VespaStyling met een fantastisch product namelijk de Audi-look dag-rij verlichting. Het idee is geheel geïnspireerd op de, toen nog nieuwe en eerste generatie, dag-rij LED verlichting van de Audi.
Al gauw werd de LED verlichting voor Vespa een groot succes in Nederland en België. Diverse scootergroothandels en klanten kochten de “Audi-look” Vespa knipperlichten die Bryan destijds met de volledig met de hand fabriceerde.
Bryan heeft meer dan 500 sets geleverd aan gerenommeerde groothandels en meer dan 100 sets ingebouwd in Vespa scooters. Bryan kan met trots zeggen dat hij de uitvinder is van de Vespa LED dag-rij verlichting tot de dag van vandaag!

 

Bryan is op zijn 18e levensjaar op zichzelf gaan wonen in een appartement in Amsterdam Osdorp. Doordat Bryan al een goede basis kennis heeft ontwikkeld met zijn bedrijfje VespaStyling heeft hij zich ontzettend veel kunnen experimenteren heeft met diverse soorten LED verlichting, domotica en afwerkingen en heeft dat voor het eerst kunnen toepassen in zijn eigen appartement.

Vanaf dat moment wist Bryan al zeker dat hij van zijn hobby zijn werk wil maken.

In 2014 heeft Bryan samen met zijn broertje, Mitchell Brokke, besloten zich aan te melden voor een voldeeltijd 3 jarige 2-in-1 opleiding in Aalsmeer. Bryan heeft gekozen voor een de opleiding Part-66 vliegtuig onderhoudstechnicus B.1 en de opleiding Mechatronica te volgen bij de Fokker Aircraft bedrijfsschool in Aalsmeer om zijn horizon te verbreden. Waarom met vliegtuigen? De luchtvaart staat bekend om de hoge securiteit en precisie op het hoogste niveau.