Beveiliging techniek
Bescherm uw eigendommen met hoogwaardige camera beveiligingssystemen, geïnstalleerd door ervaren professionals. Ontdek ons aanbod van geavanceerde beveiligingscamera's en monitoringdiensten voor uw gemoedsrust.
camera beveiliging, beveiligingssystemen, beveiligingscamera's, professionele beveiliging, monitoring, eigendomsbescherming, videobewaking, beveiligingsoplossingen, geavanceerde camera's, installatie
1597
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1597,bridge-core-3.1.9,qi-blocks-1.3,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1400,qode_popup_menu_push_text_top,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-30.5.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-371

Beveiligingstechniek

Met kunstmatige intelligentie

 

Gecertificeerde Beveiligingstechnologie

Betrouwbaar en Innovatief

 

Navigeer met vertrouwen in de wereld van geavanceerde beveiligingstechnologie. Onze geïntegreerde alarm- en camerasystemen garanderen constante bewaking en onmiddellijke actie bij onregelmatigheden. Deze innovatieve, gecertificeerde en goedgekeurde systemen voldoen aan strenge normen en regelgeving voor ultieme veiligheid en betrouwbaarheid. Met de nieuwste technologische ontwikkelingen, inclusief AI, reageren deze systemen proactief op bedreigingen en verminderen ze valse alarmen. In een wereld waar veiligheid cruciaal is, vertrouw op onze systemen om te beschermen wat waardevol is.

Ontdek onze:

Alarm systeem

Hikvision AX PRO Alarm

ALL-IN-ONE BEVEILIGINGSOPLOSSING: HIKVISION AX PRO

COMBINEER CAMERA EN ALARM NAADLOOS SAMEN

 

Ontdek onze:

Camera systeem

24/7 verbonden met je camera's

Waar en overal. Mobiel, tablet, desktop en/of intern.

Stap in de toekomst van beveiliging met ons geavanceerde systeem van Hikvision. Onze oplossingen maken gebruik van AI-technologie, waardoor u 24/7 verbonden blijft met uw camera's. De integratie van AI niet alleen vermindert valse meldingen, maar maakt het beveiligingssystemen ook efficiënter bij het terugzoeken van gebeurtenissen. Dit betekent maximale efficiëntie. Ontdek een nieuwe standaard in beveiliging, ontdek onze betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossingen van Hikvision.

Kleurrijke beelden

Ook in de donker

Terwijl traditionele camera's afhankelijk zijn van infrarood voor nachtzicht, resulterend in zwart-wit beelden, bieden de nieuwste beveiligingscamera's technologieën die kleurrijke, haarscherpe beelden vastleggen, zelfs in het donker. Dit verbetert niet alleen het vermogen om verdachte activiteiten te detecteren en vast te leggen, maar biedt ook extra informatie, zoals de kleur van kleding of voertuigen. Dit kan cruciaal zijn bij het identificeren van verdachte personen of situaties.

Tot 30 dagen terug kijken*

Overal en op elk gewenste moment

Op elk gewenst moment heb je toegang tot camerabeelden van de afgelopen 30 dagen*. Afhankelijk van de capaciteit van je harde schijf, kan deze bewaarperiode verder verlengd worden. Deze beelden kunnen dienen als cruciaal bewijsmateriaal of voor andere doeleinden. De opslag van de beelden kan gebeuren op de interne harde schijf van de camera, of extern, via een netwerkvideorecorder (NVR) of cloud-opslag. En met onze app, heb je de mogelijkheid om deze beelden gemakkelijk op te slaan op je telefoon of tablet!

*Volgens de wetgeving mag je beelden tot 30 dagen bewaren.

Next-Level monitoring: Snelle Respons en Effectieve Monitoring met AI

Tot 90% minder valse meldingen

Waarom tijd en middelen verspillen aan het doorspitten van talloze valse meldingen? Ons AI-aangedreven camerasysteem filtert feilloos door de ruis en detecteert alleen de échte bedreigingen. Dit betekent dat je waardevolle tijd kunt besteden aan de belangrijkste taken, zonder afgeleid te worden door onnodige waarschuwingen.

Uit te breiden met een alarm systeem

Nauwe samenwerking tussen alarm en camera systeem

Versterk het beveiligingssysteem met de toevoeging van een geïntegreerd alarm. Deze oplossing bundelt de krachten van een camerasysteem en een alarmsysteem voor optimale beveiliging, allemaal eenvoudig beheerd vanuit één smartphone-applicatie. Bij detectie van een ongewone activiteit, worden direct relevante camerabeelden naar de app gestuurd, wat real-time inzicht in de situatie biedt. Dit zorgt voor een snelle en doeltreffende reactie op eventuele incidenten.

De perfecte lens voor elke situatie

Optimale beeldvorming

Variërend van groothoeklenzen met een beeldhoek van 180 graden tot meer gefocuste opties. De keuze van de lens, of het nu een 2.8mm, 4mm of 6mm is, speelt een cruciale rol in de beeldvorming. Mechanisch zoombare lenzen zijn ook beschikbaar, wat nog meer flexibiliteit biedt. Deze aanpak zorgt ervoor dat de ideale lens altijd beschikbaar is voor elke unieke situatie, waardoor een uitzonderlijk niveau van beveiliging wordt gewaarborgd.

Proactieve Beveiliging: Hikvision's Live Guard

Akoestische signalering en/of flitser

Hikvision's Live Guard tilt beveiliging naar een hoger niveau met proactieve preventie. Bij detectie van ongewone activiteiten, reageert deze camera met akoestische signalen en/of flitsen, waardoor potentieel gevaar wordt afgeschrikt. Live Guard biedt een verhoogde effectiviteit door de nadruk te leggen op preventie boven detectie alleen. Deze innovatieve functie belichaamt het principe dat voorkomen beter is dan genezen, en zorgt voor net dat beetje extra preventie.

Voor elke applicatie een speciale camera

Beveiliging vereist maatwerk

Van compacte dome-camera's voor discrete binnentoepassingen, tot robuuste bullet of turret camera's voor buitensituaties. PTZ-camera's bieden flexibiliteit met pan-, tilt- en zoomfuncties. Camera's met AI detecteren en reageren op ongewone activiteiten. Met een breed scala aan opties, is er een passende beveiligingscamera voor elke toepassing. De juiste keuze is cruciaal voor een betrouwbaar beveiligingssysteem.


Kunstmatige intelligentie (AI)

Kunstmatige intelligentie (AI) wordt steeds vaker gebruikt om beveiligingscamera’s te verbeteren. Met behulp van AI kunnen beveiligingscamera’s worden getraind om verdachte activiteiten te detecteren en onmiddellijk waarschuwingen te geven aan beveiligingspersoneel of de autoriteiten. Een van de grootste voordelen van AI-aangedreven beveiligingscamera’s is dat ze niet alleen reageren op specifieke acties of gebeurtenissen, maar ook patronen kunnen herkennen die kunnen wijzen op potentiële dreigingen. Met de slimme technologie van AcuSense camera’s, waaronder deep learning-algoritmen en video-analyse, wordt de beveiliging naar een hoger niveau getild. AcuSense onderscheidt zich van standaard camera’s door zijn unieke mogelijkheid om valse alarmen drastisch te verminderen. Het ziet het verschil tussen echte dreigingen en onschuldige bewegingen zoals dieren of takken, wat zorgt voor efficiëntie door het besparen van tijd en middelen.

SHOP

Wij hebben het beste voor je uitgezocht!
[dtwpb_woocommerce_product_category columns=”4″ paginate=”yes” allow_order=”yes” show_result_count=”yes” text_align=”center” orderby=”menu_order” order=”ASC” nothing_found_message=”No products were found matching your selection.” category=”45″]