Boot basis elektra
Ontdek onze geavanceerde elektra upgrade voor de Avon Searider 4.0 Deluxe, met Bluetooth monitoring en betrouwbare Victron componenten voor een probleemloze en efficiënte vaarervaring.
Avon Searider 4.0 Deluxe, elektra upgrade, Bluetooth monitoring, Victron Smart Battery Protect, Victron Super AGM 100 Ah, bootaanpassingen, plug & play, efficiëntie, betrouwbaarheid, vaarervaringvvvvvvvvvv
1033
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1033,bridge-core-3.1.9,qi-blocks-1.3.1,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode_popup_menu_push_text_top,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-30.6.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode-portfolio-single-template-6,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-371
Portfolio

Boot basis elektra

Boot elektra upgrade

Boot elektra upgrade

Avon Searider 4.0 Deluxe: Elektra Upgrade met Victron Componenten

 

In dit project hebben we een Avon Searider 4.0 Deluxe boot voorzien van een geavanceerde elektra upgrade, waarbij alle waarden uitleesbaar zijn via Bluetooth. We hebben gebruikgemaakt van hoogwaardige Victron componenten zoals de Victron Smart Battery Protect en de Victron Super AGM 100 Ah batterij, gecombineerd met een plug & play ontwerp om de installatie en het onderhoud zo eenvoudig en probleemloos mogelijk te maken.

 

Dankzij de Bluetooth monitoring kunnen booteigenaren gemakkelijk de prestaties van hun elektrisch systeem in de gaten houden, wat zorgt voor optimale efficiëntie en betrouwbaarheid tijdens het varen. Deze innovatieve oplossing maakt het mogelijk om de status van de batterij, de laadniveaus en andere cruciale gegevens te monitoren via een smartphone of tablet.

 

Dit project toont onze toewijding om klanten op maat gemaakte oplossingen te bieden met de nieuwste technologieën en de hoogste kwaliteitsnormen. Of het nu gaat om elektrische systemen, motorupgrades of andere bootaanpassingen, wij streven ernaar om de best mogelijke vaarervaring te bieden.

 

Klik hier voor meer informatie over boot elektra

Category
Elektra