Pole Dance Factory Amsterdam
Ontdek onze op maat gemaakte RGB verlichtingsoplossing voor de Pole Dance Factory Amsterdam, met indirecte verlichting en strakke lichtlijnen voor een sfeervolle en aangename danservaring.
Pole Dance Factory Amsterdam, RGB verlichting, dansstudio, indirecte verlichting, lichtlijnen, aangename sfeer, op maat gemaakte verlichting, danslessen, verlichtingsoplossing, recreatieve ruimte
602
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-602,bridge-core-3.1.7,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode_popup_menu_push_text_top,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode-portfolio-single-template-6,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-371
Portfolio

Pole Dance Factory Amsterdam

RGB verlichting

Pole Dance Factory Amsterdam – RGB verlichting

Pole Dance Factory Amsterdam: Sfeervolle RGB Verlichting voor Een Aangename vibe

 

In dit project hebben we de Pole Dance Factory Amsterdam voorzien van sfeervolle RGB verlichting. Door het plaatsen van indirecte verlichting boven de spiegels en strakke lichtlijnen onderaan de spiegels, hebben we een aangename en stimulerende omgeving gecreëerd voor de danslessen.

 

De kleurrijke RGB-verlichting zorgt voor een levendige en energieke sfeer, terwijl de indirecte verlichting bijdraagt aan een comfortabele en uitnodigende ruimte. De strakke lichtlijnen benadrukken de spiegels en accentueren de dansruimte, waardoor zowel instructeurs als studenten zich kunnen focussen op hun bewegingen en technieken.

 

Dit project toont onze expertise in het ontwerpen en installeren van op maat gemaakte verlichtingsoplossingen voor uiteenlopende toepassingen. Of het nu gaat om een dansstudio, fitnesscentrum of andere recreatieve ruimtes, we zijn toegewijd aan het creëren van verlichtingsoplossingen die esthetiek, functionaliteit en comfort combineren.

 

Klik hier voor meer informatie over verlichting

Category
Verlichting