Osteopraktijk Wielinga
Ervaar onze automatische, indirecte hoog CRI daglicht verlichtingsoplossing in een osteopathiepraktijk, met een dynamische en natuurlijke sfeer die zich aanpast aan de dagcyclus voor optimaal comfort.
Osteopathiepraktijk, automatische verlichting, indirecte verlichting, hoog CRI daglicht, 2700K, 6500K, natuurlijke cyclus, dynamische sfeer, patiëntcomfort, energie-efficiënte verlichting, verlichtingsoplossing
59
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-59,bridge-core-3.1.9,qi-blocks-1.3.1,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode_popup_menu_push_text_top,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-30.6.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode-portfolio-single-template-6,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-371
Portfolio

Osteopraktijk Wielinga

Volautomatische Daglicht verlichting

Volautomatische daglicht verlichting

Automatische Indirecte Verlichting in Osteopathiepraktijk: Hoog CRI Daglichtlampen voor Optimale Sfeer

 

In dit project hebben we een osteopathiepraktijk voorzien van automatische, indirecte hoog CRI daglicht verlichting. Door het gebruik van zowel 2700K als 6500K lampen en een automatisch systeem dat meegaat met de cyclus van de dag, creëren we een dynamische en natuurlijke verlichting die zowel rustgevend als stimulerend is.

 

De indirecte verlichting zorgt voor een zachte en gelijkmatige lichtverdeling in de ruimte, waardoor schaduwen en verblinding worden geminimaliseerd. Dit draagt bij aan het comfort van de patiënten en zorgt voor een optimale werkomgeving voor de osteopaat. Het automatische systeem stemt de kleurtemperatuur van de verlichting af op het tijdstip van de dag, wat een natuurlijk en harmonieus lichteffect oplevert.

 

Dit project benadrukt onze expertise in het ontwerpen en installeren van geavanceerde verlichtingsoplossingen die aansluiten bij de unieke behoeften van onze klanten. Of het nu gaat om medische praktijken, kantoorruimtes of woonomgevingen, we zijn toegewijd aan het leveren van op maat gemaakte, energie-efficiënte verlichting die zowel esthetisch als functioneel is.

 

Klik voor meer informatie over daglicht verlichting

Category
Verlichting