Titanic Belfast
Laat je inspireren door mijn werk en ontdek wat ik voor jou kan betekenen
led verlichting, installatie, camper elektra, polijsten, detailing, sterrenhemels
1869
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1869,bridge-core-3.1.9,qi-blocks-1.3.1,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode_popup_menu_push_text_top,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-30.6.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode-portfolio-single-template-6,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-371
Portfolio

Titanic Belfast

The ship of dreams

The Ship of Dreams

Titanic Belfast

 

Titanic Belfast heeft onlangs een uitgebreide renovatie ondergaan ter waarde van 4,5 miljoen pond. Een essentieel onderdeel van dit ambitieuze project was het schaalmodel van de Titanic, waarvoor we een unieke lichtervaring hebben gecreëerd. We zijn vereerd dat we aan de realisatie van dit project hebben mogen bijdragen.

 

In samenwerking met OneEightyOne B.V, Fiction Factory en Opera Amsterdam hebben we meer dan 300 meter LED-verlichting geïnstalleerd in dit ongeveer 8 meter lange schaalmodel van de Titanic. Het schip bestaat uit vier segmenten van elk 2 meter. Voor het elektrische gedeelte hebben we een volledig plug & play ecosysteem gecreëerd, waarmee elk segment van het schip individueel aangestuurd kan worden. Deze vier losse segmenten zijn op locatie in Belfast plug & play aan elkaar verbonden tot één werkend schip.

 

In totaal hebben we circa 800 meter aan bedrading verwerkt in dit schip. De verlichting bracht leven in het model en hielp de grandeur en details en de visuals van dit iconische schip te benadrukken. Elk detail werd zorgvuldig belicht, pixel voor pixel, wat resulteerde in een spectaculaire en meeslepende ervaring voor de bezoekers. Elke LED-pixel vertelde een stukje van het verhaal van de Titanic, waardoor bezoekers een dieper inzicht kregen in de geschiedenis van het schip.

 

Dit project weerspiegelt onze toewijding aan innovatie en aandacht voor detail. We zijn er trots op dat we onze vaardigheden hebben kunnen inzetten om bij te dragen aan de “Ship of dreams” van het Titanic Belfast, waarmee we een nieuwe dimensie hebben toegevoegd aan de bezoekerservaring. We zijn verheugd dat we dit werk als onderdeel van ons portfolio kunnen presenteren, als bewijs van onze capaciteit om complexe en uitdagende projecten tot een succes te maken.

 

 


Opdrachtgever: OneEightyOne B.V.

 

 

Klik hier voor meer informatie over outsourcing

Category
Elektra, Outsourcing, Verlichting