Ford Transit Camper
Ontdek onze Ford Transit campertransformatie met een klein maar vooral geavanceerd Victron Energy elektrapakket, ideaal voor zelfvoorzienend en luxe off-grid reizen.
Ford Transit camper, Victron Energy, elektrapakket, off-grid, campertransformatie, mobiele woning, zelfvoorzienend, reizen, camperaanpassingen, luxe camper, duurzame energievoorziening
1897
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1897,bridge-core-3.1.7,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode_popup_menu_push_text_top,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode-portfolio-single-template-6,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-371
Portfolio

Ford Transit Camper

Klein maar krachtig elektra pakket

Ford Transit Camper

Klein maar uiterst krachtig

 

 

Voor dit project hebben we voor een Ford Transporter camper een simpele Victron Elektro kit gemaakt in de reeds bestaand ontwerp van de klant. Deze camper is volledig off-grid, en biedt de gebruikers alle comfort en gemakken van een moderne camper, waar ze ook zijn.

 

Dit project illustreert onze toewijding aan het leveren van innovatieve en kwalitatief hoogstaande oplossingen die de mobiele camping ervaring van onze klanten verbeteren. Of het nu gaat om energievoorziening of andere camperaanpassingen, we zijn trots op het leveren van op maat gemaakte oplossingen die aan de hoogste eisen voldoen.

 

Het Victron Energy elektrapakket, aangedreven door lithium en zonne-energie, maakt de camper volledig zelfvoorzienend. Dit zorgt voor een betrouwbare en duurzame energievoorziening. Door gebruik te maken van de beste producten op de markt, is deze camper in staat om de uitdagingen van off-grid wonen en reizen moeiteloos te overwinnen.

 

Ons systeem is eenvoudig, klein en compact, maar vooral uiterst betrouwbaar. Dankzij lithium en zonnepanelen is er altijd stroom aan boord. Hiermee benadrukken we dat comfort en betrouwbaarheid hand in hand gaan in onze aangepaste Ford Transporter camper.

 

Klik hier voor meer informatie over Camper Elektra

Category
Elektra