Camera beveiliging
Laat je inspireren door mijn werk en ontdek wat ik voor jou kan betekenen
led verlichting, installatie, camper elektra, polijsten, detailing, sterrenhemels
1597
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1597,bridge-core-2.8.8,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-27.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-371

Camera beveiliging

Minder valse meldingen met Artificial intelligence (AI).

Artificial intelligence (AI)

Artificial intelligence (AI) wordt steeds vaker gebruikt om beveiligingscamera’s te verbeteren. Met behulp van AI kunnen beveiligingscamera’s worden getraind om verdachte activiteiten te detecteren en onmiddellijk waarschuwingen te geven aan beveiligingspersoneel of de autoriteiten.

Een van de grootste voordelen van AI-aangedreven beveiligingscamera’s is dat ze niet alleen reageren op specifieke acties of gebeurtenissen, maar ook patronen kunnen herkennen die kunnen wijzen op potentiële dreigingen.

24/7 verbonden met je camera's

Uiterste betrouwbaarheid

Het gebruik van AI in beveiligingscamera's kan niet alleen helpen om het aantal valse meldingen te verminderen, maar ook om de effectiviteit van beveiligingssystemen te vergroten. Dit kan resulteren in meer veilige en beschermde omgevingen, zowel thuis als op de werkplek.

Kleurrijke beelden

Ook in de donker

Met de nieuwste technologieën op het gebied van beveiliging camera's kunnen haarscherpe kleurrijke beelden ook in het donker worden vastgelegd. Dit maakt het gemakkelijker om verdachte activiteiten te detecteren en vast te leggen, en helpt bij het verbeteren van de algehele veiligheid en beveiliging. Kleur biedt ook extra informatie, zoals de kleur van kleding of voertuigen, die kan helpen bij het identificeren van verdachte personen of situaties.

Tot 30 dagen terug kijken

Overal en op elk gewenste moment

Er kan op elk moment de beelden van de afgelopen 30 dagen geraadpleegd worden. Deze kan bijv. worden gebruikt voor bewijsmateriaal of andere doeleinden. Het opslaan van deze beelden kan plaatsvinden op een interne harde schijf in de beveiligingscamera zelf, of op een externe opslaglocatie, zoals een netwerkvideorecorder (NVR) of cloud-opslag. Je kunt de beelden ook eenvoudig via de app op jouw telefoon of tablet opslaan!

Excellent zicht in de nacht

Hikvision ColorVu camera’s maken gebruik van geavanceerde sensortechnologie en geavanceerde beeldverwerkingstechnologie om kleurenbeelden te produceren in omstandigheden met weinig licht. Dit in tegenstelling tot traditionele infrarood (IR) camera’s, die vaak alleen in staat zijn om zwart-witbeelden te produceren in het donker.

In vergelijking met traditionele IR-camera’s, biedt de ColorVu-technologie betere prestaties in situaties met weinig licht, met scherpere beelden en meer details in kleur, wat kan bijdragen aan een betere identificatie van personen en voertuigen. Bovendien kan de ColorVu-technologie ook worden gebruikt in omstandigheden met lichte verlichting, waardoor de camera’s flexibeler en veelzijdiger zijn in gebruik.

 

Hoewel IR-camera’s nog steeds een waardevolle optie zijn voor beveiliging in het donker, biedt de Hikvision ColorVu-technologie een duidelijk voordeel in situaties met weinig licht, en kan het de kans vergroten om belangrijke details vast te leggen die anders zouden kunnen worden gemist.

Valse meldingen reductie met AI

Hikvision AcuSense camera’s zijn voorzien van geavanceerde AI-technologieën, waaronder deep learning-algoritmen en geavanceerde video-analyse, waardoor ze een aantal belangrijke voordelen bieden ten opzichte van traditionele beveiligingscamera’s:

 

  1. Minder valse alarmen: AcuSense camera’s kunnen onderscheid maken tussen echte inbraakpogingen en valse alarmen, zoals dieren, bewegende takken of reflecties. Dit betekent dat er minder tijd en middelen worden verspild aan het onderzoeken van onnodige meldingen.
  2. Snellere reactietijden: AcuSense camera’s kunnen onderscheid maken tussen mensen en voertuigen, waardoor de juiste prioriteiten kunnen worden gesteld bij het bekijken van videobeelden. Dit kan helpen om sneller te reageren op potentiële bedreigingen en de veiligheid te verbeteren.
  3. Geavanceerde video-analyse: AcuSense camera’s kunnen geavanceerde video-analyse uitvoeren, zoals het tellen van mensen en voertuigen, waardoor waardevolle inzichten kunnen worden verkregen in het gedrag van mensen en verkeer in specifieke gebieden.
  4. Makkelijker zoeken: AcuSense camera’s kunnen worden ingesteld om alleen opnames te maken wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Dit maakt het makkelijker om specifieke gebeurtenissen terug te zoeken, en vergroot de kans op het vinden van belangrijke details.
  5. Schaalbaarheid: AcuSense camera’s zijn ontworpen om te werken in een netwerk, waardoor het mogelijk is om meerdere camera’s te koppelen en een volledig beveiligingssysteem te creëren dat kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van een locatie. Dit maakt het mogelijk om het systeem uit te breiden naarmate de behoeften veranderen of groeien.

BRANCES

Klik de desbetreffende kopjes voor meer info!